Preventiva u kućanstvu i upoznaj se sa radom kneginečkih vatrogasaca

Dan državnosti
30. svibnja 2023.
VZO Gornji Kneginec – dislokacija
8. kolovoza 2023.

Poštovani mještani Općine Gornji Kneginec, Dobrovoljno vatrogasno društvo Kneginec Gornji dana 15.srpnja 2023. godine u periodu od 14:00 do 18:00 sati organizira savjetovanje mještana o protupožarnoj preventivi u kućanstvu.

Ovim putem pozivamo Vas da dana 15.srpnja 2023.godine dođete u Vatrogasni centar Kneginec gdje će Vas vatrogasci savjetovati i prezentirati Vam razne proizvode za protupožarnu zaštitu u kućanstvu.

Navedenog dana prezentirat će se detektori dima, ugljičnog monoksida i propan butan plina koji svi zajedno bežičnom Wi-Fi vezom šalju upozorenje o pojavi plina i dima u kući na vaš pametni telefon. Predstavit ćemo Vam nadalje sprej Fire Delete za početno gašenje požara, protupožarnu deku za prekrivanje nastalih požara u kuhinji te vatrogasne aparate za gašenje vodom, prahom i pjenom.Istoga dana moći će se razgledati Vatrogasni centar, vozila i oprema koju koriste vatrogasci, te upoznati se sa radom kneginečkih vatrogasaca, a za djecu će biti pripremljene raznovrsne igre.

Dođite i provedite subotnje poslijepodne s kneginečkim vatrogascima, kako bi svi zajedno unaprijedili protupožarnu preventivu u kućanstvu.ZAŠTITA OD POŽARA SASTAVNI JE DIO VAŠEG KUĆANSTVA !