PRIMOPREDAJA VATROGASNOG CENTRA KNEGINEC

Obilazak Vatrogasnog centra Kneginec
15. prosinca 2021.
Službeno parkiranje vatrogasnih vozila u garažni prostor
22. prosinca 2021.

Dana, 22.prosinca 2021.g. održana je službena primopredaja Vatrogasnog centra Kneginec na korištenje okupljenim kneginečkim vatrogascima kojima je ovo najljepši poklon ispod bora uoči Božića.

Tom je prilikom općinski načelnik Goran Kaniški u ime svih žitelja Općine Gornji Kneginec simbolično uručio ključeve objekta predsjedniku DVD-a Davorinu Cveku te je ujedno potpisan i ugovor o davanju nekretnine na upravljanje i korištenje domicilnim vatrogascima.

Nakon same primopredaje održano je prvo parkiranje vatrogasnih vozila u garažni prostor i zajedničko paljenje lampica na girlandama koje upotpunjuju blagdanski ugođaj. Početkom službenog korištenja Vatrogasnog centra, koji je ponos Općine Gornji Kneginec i kneginečkih vatrogasaca započinje se pisati nova stranica u povijesti Društva.

Narečeni centar namijenjen je prvenstveno vatrogascima, ali će i služiti u slučaju ugroza na području naše Općine kao zapovjedni centar i centar za distribuciju humanitarne pomoći. Zahvaljujući Općini Gornji Kneginec izgrađena je ova zgrada ljepotica od 695 metara četvornih koja će uveliko doprinjeti modernijoj organizaciji vatrogasne službe.

Pripadnici Društva,puni emocija obećali su da će ovaj objekat čuvati i održavati kako bi u svakom trenutku mogli priskočiti u pomoć žiteljima Općine Gornji Kneginec.

VELIKA HVALA OPĆINI GORNJI KNEGINEC